|
|
#281 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25.02.2007
|
finalin show tvnin sitesinde pazar sakaryanın sitesinde de pazartesi oynancağı yazıyor
final hangi gün oynancak acun abi? |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 23.10.2009
|
2 saffet ve tarık sakaryalımıydı benmi yanlış hatırlıyorum ?
bugün 22.30 da devler ligi var ama eski bölümmü acaba ? turnuvanın en zayıf takımı şampiyon oldu inanılır gibi değil Son Güncelleme ; Mustafa : 24.11.2009 tarihinde saat 08:36 Neden: flood |
|
|
|
|
|
#283 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26.11.2009
|
Gerçekten de çok eğlenceli bir turnuva oldu.benki çok maç seyretmeyen biriyim.gecenin birbuçuğunda bu turuvayı izledim.gerçekten de hakkedenler kazndı.
Ayrıca şunu söylemem gerkiyor.Fevziyi son derece başarılı buldum.Fevzi galecilik yapıyor mu halen.Yapmıyorsa başlamalı bence.hali hazırda oynayan birçok galeciden daha iyi bi porfarmans sergiledi.kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca yeni turuvalar da olmalı bence.ama turnuvalar lig takımlarını temsil etmemeli.takımlar karma olmalı |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 23.10.2009
|
1 milyon lira futbolu bırakmış adamlar için süper para. 10 a bölsen 100 bin. 20 ye bölsen 50 bin. yani hem eğlendiler hem para kazandılar
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19.12.2009
|
inalin show tvnin sitesinde pazar sakaryanın sitesinde de pazartesi oynancağı yazıyor
final hangi gün oynancak acun abi?
|
|
|
#286 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16.01.2010
|
pascol nouma sahada kara inci gibiydi, ona tombalasında bol şans diliyorum
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21.01.2010
|
bence devler ligi insanları eskiye götürdü güze de bittiğine inanıyorum.bu yarışmayı tertipleyen Acun ILICALI ve EKİBİNE teşekkürlerimi iletiyorum...
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07.02.2010
|
Sakarya mı kazanmıştı ben izlemedim 2 sene oldu ve böLe bir programın oLduqundan haberim biLe yok :):):) daha bu qün qördüm ve yeni üyeyim arkadaşLAr
|
|
|
|
#289 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 11.08.2007
|
Güzel bir yarışmaydı... ama nedense reyting pek sevmedi gibi....
|
|
|
#290 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 05.02.2008
|
ah pascal ah
|
![]() |
| Konu Araçları | |